За сайта

ART.mysurgery.bg е една съвкупност от много талантливи хора. Уникалността на всички елементи от сайта, правят проекта ни различен, интересен и стойностен. Голяма част от стихотворенията са написани от лекари, които след тежкото си ежедневие, свалят дневната си „черупка” и показват своята чиста „вътрешност”, емоции, чувства, искреност. Чрез писането на стихове те показват реалността през тяхната призма и се пренасят в друго измерение, до което само, ако успееш да стигнеш, можеш да направиш разликата. Всяка една снимка е авторска, резултат от фотографските умения на доц. Георги Байчев. Неговите снимки, не са просто снимки, те са моменти, запечатани в точното време, в точното място, в точния момент. Тук уменията не са толкова важни, тук важното е да имаш дарбата да „откъснеш” нещо от нормалния кръговрат на живота, което на този твой „откъс” да изглежда „ненормално”.

За приятното музикално оформление благодарим на нашите приятели Ана Боянова и Емил Калев, които чрез своя талант, поставят по най-грациозния начин „черешката” на нашия сайт!

Колкото и да пишем и обясняваме ще бъде винаги недостатъчно, за да опишем всички елементи, защото не може да се опише, нещо, което трябва да се види и чуе.

Благодарности към всички!

SAM 0242

Top of Page